Tedem ailesi iftarda buluştu

Tedem ailesi iftarda buluştu

Tedem Özel Eğitim Kurumları yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları ve aileleri Tedem Koleji Erenköy Kampüsündeki iftarda buluştu.

Katılımın yoğun olduğu iftara Tedem Özel Eğitim Kurumları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Kurucu- Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cücük, Genel Müdür Ömer Bayram, Anadolu Lisesi Müdürü Onur Gavaser, Ortaokul Müdürü Melik Ünler ile öğretmen ve çalışanların aileleriyle davetliler katıldı.

 İftardan sonra yapılan duanın ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Tedem Eğitim Kurumları ailesi olarak amaçlarının Konya’da eğitimin kalitesini arttırmak olduğunu belirterek, “İftar davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bugün Tedem Eğitim Kurumları bünyesinde beraber çalıştığımız öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve aileleriyle birlikte olmak için bir iftar yemeği verdik.

tedem--(2).jpg

Tedem ailesi olarak hedefimiz, ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak öğrencileri yetiştirmektir. Konya’da eğitimin kalitesini artırmak için elimizden gelen katkıyı sunmaktır.  

Ramazan ayı birlikteliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın yaşandığı en güzel aylarımızdandır. İnşallah her yıl bu birlikteliğimiz artarak devam eder. Temel Değerler Eğitim Kurumları olarak büyüyerek yolumuza devam edeceğiz.  Gelecek yıl Ramazan ayında tekrar bizleri buluşturmasını Yüce Allahtan dilerken, Ramazan ayının ülkemize ve bizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Yemekten Kur’an-ı Kerim okuyan İsmail Korucu hocamıza da teşekkür ediyorum” dedi. Ferit Hepokur-Memleket

tedem--(3).jpg