TED Konya Kolejinde Genel Koordinatörlük görevine Erdoğan Özmen getirildi.

TED Konya Kolejinde Genel Koordinatörlük görevine Erdoğan Özmen getirildi.

TED Konya Kolejinde Genel Koordinatörlüğe Erdoğan Özmen getirildi. TED Konya Anaokulu ve İlkokul müdürlüğüne ise Bahattin Demir yapacak.

TED Konya Koleji okul yönetiminde yapılanmaya gidildi. Yapılan açıklamaya göre TED Konya Koleji Genel Koordinatörlüğüne Erdoğan Özmen getirildi. Ekim ayı içerisinde görevine başlayan genel koordinatör Erdoğan Özmen, ayrıca TED Ortaokulu ve Lise müdürlüğü görevini de yapacak.

ERDOĞAN ÖZMEN KİMDİR

Yıllarca hem devlet kademesinde hem de özel okullarda Yöneticilik ve Öğretmenlik yapan Genel Koordinatör Erdoğan Özmen Gazi Üniversitesi Matematik öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi almıştır. Sivas Danişment gazi ortaokulu Matematik öğretmenliği ve müdür yardımcılığı, Polatlı Anadolu Lisesi İngilizce Matematik öğretmenliği, Polatlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yöneticilik TED Polatlı Koleji Müdürlüğü, görevlerinde bulunmuştur. TED Konya Koleji Anaokulu-İlkokul Müdürlüğü görevine ise Bahattin Demir , Eylül ayı itibariyle görevine başladı.

BAHATTİN DEMİR KİMDİR.

1966’da Karaman ili Ayrancı ilçesinde doğan Bahattin Demir , evli ve iki çocuk babasıdır. İlkokul ve lise eğitimini Konya’da tamamlayan Demir, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında yüksek lisans yaparak sırasıyla Alparslan Ortaokulunda ve Mehmet Hasan Sert İlkokulunda idarecilik görevlerini üstlenmiştir.

TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Kale “ TED Konya Koleji Genel koordinatöjrlüğü görevine başlayan Erdoğan Özmen ve TED Anaokulu ile İlkokul Müdürlüğü görevine başlayan Bahattin Demir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.