Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan ‘bürokratlara FETÖ gözaltısı’ iddialarına yanıt

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan ‘bürokratlara FETÖ gözaltısı’ iddialarına yanıt

Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı internet sitelerinde yer alan "Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı/operasyonu" haberlerine ilişkin açıklamasında, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, önceden idari işlem başlatılan şahsın açığa alındığını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı yayın organları ve internet sitelerinde yer alan "Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı/operasyonu" haberlerine ilişkin bir açıklama yayınladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Habere konu olayla ilgili işlem tesis edilen bir bakanlık personeli olup, anılan kişiyle ilgili Bakanlığımız daha önceden idari işlem başlatmış ve kişi açığa alınmıştır" denildi.

Bakanlık açıklamasında, "Bugün bazı internet sitelerinde "Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı/ operasyonu" başlığıyla yapılan haberlerdeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Habere konu olayla ilgili işlem tesis edilen bir bakanlık personeli olup, anılan kişiyle ilgili Bakanlığımız daha önceden idari işlem başlatmış ve kişi açığa alınmıştır. Gerçek dışı ve olumsuz algı oluşturulmaya ilişkin yapılan bu haberlerle ilgili doğru bilgiyi kamuoyuna saygıyla bildiririz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.