Taraftar ıslıkladı Kocaman Bajic'i oyundan aldı

Taraftar ıslıkladı Kocaman Bajic'i oyundan aldı

Süper Lig'in 6. haftasında İM Kayserispor'u 2-1 yenen İH Konyaspor'da Aykut Kocaman taraftarların ıslıkladığı Riad Bajic'i 2. yarıda oyundan aldı. Kocaman Boşnak forvet için taraftarlardan biraz sabır istedi.

Süper Lig'in 6. haftasında İM Kayserispor'u 2-1 yenen İH Konyaspor'da  Aykut Kocaman özellikle maraton tribününde oturan taraftarların  ıslıkladığı Riad Bajic'i 2. yarıda oyundan aldı.

Maç sonu ‘Riad Bajic’e tribünlerden gelen yoğun tepkiler vardı ve kendisini devre arasında oyundan aldınız. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?’ sorusuna Aykut Kocaman, “Bu durum oyunculukta benim de başıma geldi. Taraftarların tepki eleştiri anlamında yerinde olduğu zaman ve yapıcı olduğu zaman bu bizim için, oyuncular için, yönetimler için son derece doğal. Ama bu durum kırıcı olmaya ve oyuncuyu etkilemeye doğru giderse sıkıntı olabiliyor. Bajic burada oynadığı sezonlarda takıma attığı gollerle ve yaptığı asistlerle büyük katkı sağlamış bir oyuncu. Sezon başında buraya gelmeyi çok istedi ve diğer takımların verdiği paranın altında bir rakama Konyaspor’a imza attı. Kendisi bir an önce takıma katkı sağlamak, iyi oynamak, goller atmak istiyor. Böyle olunca da işler bazen istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Biz kendisine güveniyoruz. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsun” şeklinde cevap verdi.

Etiketler :