Takımın değerinin 10’da biri ama yaptığı 10’da bir bile değil

Takımın değerinin 10’da biri ama yaptığı 10’da bir bile değil

Ligde kalma planları yapan Konyaspor’da şu ana kadar takıma neredeyse hiçbir katkısı olmayan Rijad Bajic’in halen 11’de oluyor olması tepkilerin odak noktasını oluşturuyor.

Konyaspor’a 2015 yılında Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımından gelen ve geldiği ilk sezonda iyi işlere imza atan 2 yıl top koşturduğu Konyaspor’dan İtalya’nın Udinese takımına transfer olan Rijad Bajic, daha sonra Udinese’de forma şansı bulamadı.

İtalyan kulübünde isteneni veremeyen ve Türkiye’den Başakşehir’e kiralanan Bajic, zaman zaman forma şansı bulduğu İstanbul ekibinde de pek fazla forma şansı bulamadı.

Sezon başında Konyaspor’a yine Udinese’den kiralanan Bajic, Konyaspor’da bu sezon bir türlü isteneni veremedi.

İleri uçta etkisiz oyunu ve son vuruşlardaki beceriksizliğiyle taraftara saç baş yolduran Boşnak oyuncunun 27 Temmuz’da sözleşmesi sona eriyor.

Türkiye Kupası’nda 1 ve Süper Lig’de 26 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu bu sezon yalnızca 3 gole imza attı. Boşnak oyuncunun yaptığı asist sayısı ise 2.

Transfermarkt bilgilerine göre Konyaspor’un toplam değeri 16 milyon 830 bin Euro. Bajic’in ise yine Transfermarkt bilgilerine göre piyasa değeri 1 milyon 400 bin Euro.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMİŞTİ

Bajic, Bosna Hersek'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde Finlandiya ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Edin Visca, İbrahim Sehic’le birlikte davet edilmişti.

 

Etiketler :