Suudi Kral Ailesi Konya’da

Suudi Kral Ailesi Konya’da

Türkiye’nin her bölgesine programlar hazırlayıp turlar düzenleyen Comfort Travel CEO’su Ahmet Hüseyin’nin bu seferki durağı Konya oldu. Hüseyin, Suudi Kral Ailesinin de aralarında bulunduğu misafirlerini Konya'da ağırladı.

Comfort Travel Ortadoğulu zengin turistleri Türkiye’ye getirmek için yaptıkları tanıtım çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. Hemen hemen Türkiye’nin her bölgesine programlar hazırlayıp turlar düzenleyen Comfort Travel CEO’su Ahmet Hüseyin’nin bu seferki durağı Konya oldu. Suudi Kral Ailesinin de aralarında bulunduğu misafirlerini ağırlamak için Konya’nın en yeni ve en modern oteli olan Ramada Plaza’yı tercih eden Hüseyin, Konya’nın turizm açısından oldukça zengin kaynaklara sahip olduğunu belirtti. Ahmet Hüseyin hazırladığı 9 günlük program öncesi “Ortadoğu’nun Konya’ da ne işi var? / Konya’ da 2 günlük program yapacak destinasyonlar var mı?” gibi çeşitli sorulara maruz kalmasına rağmen bu sorulara en iyi cevabı bu bölgenin Mevlana’nın ana yurdu olması, Mevlevi kültürünün en önemli özelliği olan huzurun başkenti olması olarak açıklıyor. Bu düşünce ile programlar hazırlayan Ahmet Hüseyin “Artık yöneldiğimiz pazarlara kalıplaşmış Turizm anlayışının dışına çıkarak bakabiliyoruz” dedi.

ARAP TURİSTLER İÇİN SIRA DIŞI SEÇENEKLER ÜRETİYORUZ

Comfort Travel olarak sundukları exclusive hizmet anlayışıyla zengin Arap turistler için sıra dışı seçenekler ürettiklerini ifade eden Ahmet Hüseyin Kırk, düzenledikleri dokuz günlük Konya turunun da bunlardan biri olduğunu belirtti. Ahmet Hüseyin Kırk, "Eğer doğru bir bakış açısı ile planlanırsa kültür turları da Ortadoğulu misafirlerimiz için cazip hale gelebilmektedir. Seçkin bir misafir grubuyla yapmakta olduğumuz dokuz günlük Konya turu da bunun en iyi ispatıdır" dedi. Sami Gediz - Memleket