Survivor ve Masterchef sıktı yeni yarışma geliyor

Survivor ve Masterchef sıktı yeni yarışma geliyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, BBC Studios'un sevilen yarışması The 1% Club'ın Türkiye haklarını satın aldı. Formatın yerli versiyonu, 2024 yılının ilk yarısında TV8'de yayınlanacak.

The 1% Club, halkın zekasını bilimsel bir araştırmayla test eden bir yarışma programı. Her bölümü 120 dakikadan oluşan programın her bölümünde, stüdyo seyircisinden oluşan 100 kişi, bir dizi soruya cevap veriyor. Yarışmacıların büyük ödül olan 100 bin avroyu kazanabilmek için, ülkenin yalnızca yüzde 1'inin cevaplayabileceği bir soruyu doğru cevaplamaları gerekiyor.

Acun Medya, The 1% Club'ın Türkiye versiyonunun yapımcılığını üstlenecek. Programın sunuculuğunu ise henüz açıklanmadı.

Türkiye'de ilk kez yayınlanacak

The 1% Club, şu anda dünyanın birçok ülkesinde yayınlanıyor. Türkiye, programın yayınlanacağı 10. ülke olacak.

the.jpg

Acun Medya'nın yeni projesi

Acun Medya, son yıllarda Türkiye'nin en başarılı televizyon yapım şirketlerinden biri haline geldi. Şirket, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi birçok sevilen programın yapımcılığını üstleniyor.

The 1% Club, Acun Medya'nın yeni projeleri arasında yer alıyor. Şirket, programın Türkiye'de de büyük ilgi göreceğine inanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.