Steven Nzonzi Konyaspor’da

Steven Nzonzi Konyaspor’da

Konyaspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen 34 yaşındaki Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluk da yaşayan Nzonzi, Konyaspor'da 37 numaralı formayı terletecek

Konyaspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen 34 yaşındaki Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor, Steven Nzonzi'yi kadrosuna kattı. 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da da top koşturan 34 yaşındaki futbolcu için kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Nzonzi, kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Son olarak Katar Ligi ekibi Al-Rayyan SC'de oynayan Nzonzi, 53 maçta 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluk da yaşayan tecrübeli futbolcu, Konyaspor'da 37 numaralı formayı terletecek.

Steven Nzonzi, Konyaspor’da

Steven Nzonzi, Konyaspor’da

Steven Nzonzi, Konyaspor’da

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.