Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın'ın Şehadet haberi Konya'daki baba ocağına ulaştı

Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın'ın Şehadet haberi Konya'daki baba ocağına ulaştı

Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerin füze saldırısı sonucunda ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede Şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın'ın Konya Havzan Mahallesi'ndeki baba ocağına şehadet haberi ulaştı

Pençe Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin füze saldırısı sonucu ağır yaralanan 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın Hakkari'de kaldırıldığı hastanede Şehit oldu.

Şehit Muhammed Ali Akın'ın Şehadet haberi, Konya'nın Meram İlçesi Havzan Mahallesi’nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Şehit er Akın’ın baba ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları taziye için eve akın etti.

Acı haberi alan şehit askerin annesi Ayşe Akın ile babası Battal Akın büyük üzüntü yaşadı. Üç kardeşi olan Muhammet Ali Akın'ın en son Mart ayında Konya'ya geldiği öğrenildi.

Bir 1 kişi ve sakal görseli olabilir

Şehit Akın'ın cenazesinin 12 Haziran Cumartesi (bugün) ikindi namazını müteakiben Konya Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.