Sözcü Konya muhabiri fena yakalandı

Sözcü Konya muhabiri fena yakalandı

Geçtiğimiz hafta bir protokol üyesi olarak filyasyon ekiplerinin iftarına katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hakkında haber yapan Sözcü muhabiri fena yakalandı.

Konya ve tüm Türkiye’de alınan kısıtlama kararları gereği toplu iftarlar, toplu organizasyonlar tamamen yasaklandı. Tedbir kararlarının içinde teravih namazı da var.

Geçtiğimiz haftaiçinde Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Pandemi döneminde büyük fedakârlıkla çalışan filyasyon ekiplerini ziyaret ederek birlikte iftar yapmıştı.

Yalnızca Mustafa Kavuş’un katıldığı iftar yemeği ise Sözcü muhabirinin radarına girdi ve daha önce olduğu gibi karalama kampanyasının düğmesine basıldı.

1 yıldan fazla süredir devam eden salgında zaten sıkılan vatandaşı tahrik içeren ifadelerle yazılan haberin sahibi ise fena yakalandı.

Kısıtlama saatlerinin başladığı saatlerin içinde yer alan iftar saatinde bir lokantada toplu şekilde hem de sokakta iftar yapan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u kısıtlamalara uymamakla ve “23 Nisan’ı kutlamak isteyen vatandaşlara polis engeli” haberiyle kısıtlamaları delmek isteyenlere müdahale eden polisleri suçlayan Sözcü muhabirinin ne cevap vereceği ise merak konusu haline geldi.

whatsapp-image-2021-04-24-at-04-05-45.jpeg

BU HABERLE BAŞKAN KAVUŞ'A YAYLIM ATEŞİ AÇMIŞTI

176398548-2823691284519297-1859894710841843784-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.