Son dakika! Konya'daki kuyumcu soygununda yeni detaylar! Yabancı uyruklu hırsızlar Adana'da yakalandı

Son dakika! Konya'daki kuyumcu soygununda yeni detaylar! Yabancı uyruklu hırsızlar Adana'da yakalandı

Son dakika! Konya'da dün daha önce de döviz bozdurdukları kuyumcuya giren hırsızların döviz dolu zarfla içinde kağıt olan zarfı değiştirerek kaçtıkları ortaya çıktı. Gürcistan uyruklu 3 hırsız aynı gün Adana'da yakalanırken, para sahibine teslim edildi

Son dakika haberi.. Konya'da dün öğle saatlerinde döviz alma bahanesiyle kuyumcudan yaklaşık 100 bin lira değerinde parayı alarak kaçan 3 hırsız aynı gün Adana’da yakalandı. Hırsızların daha önce de döviz bozdurdukları kuyumcuyu, bu kez kağıt dolu zarfla kandırdıkları ortaya çıkarken, Gürcistan uyruklu 3 hırsız, Adana'da yakalanarak gözaltına alındı.

KÂĞIT DOLU ZARFI DÖVİZLE DEĞİŞTİRDİLER

Olay, 28 Temmuz Perşembe günü saat 12.45 sıralarında Konya’nın Selçuklu İlçesi Hacı Kaymak Mahallesinde yaşandı. Döviz alma bahanesiyle kuyumcuya giden 3 kişi içerisinde yaklaşık 100 bin TL değerinde döviz olan zarfla içerisinde kâğıt dolu olan zarfı el çabukluğuyla değiştirerek kuyumcudan ayrıldı. Olayı fark eden iş yeri sahibi polis ekiplerine haber verdi.

KAMERA KAYITLARINDA ADANA YOLUNDA OLDUKLARI GÖRÜLDÜ

Konya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince olay yerinden başlayarak çok sayıda işyeri kamerası incelendi. Yapılan çalışmalarda 3 şahsın ticari taksiye binerek Adana'ya seyir halinde oldukları tespit edildi.

GÜRCİSTAN UYRUKLU 3 HIRSIZ ADANA'DA YAKALANDI

Konya ve Adana Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan koordineli çalışmalar neticesinde 3 şahıs Adana ilinde aynı gün içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde şahısların Gürcistan uyruklu G.T. (43), I.B. (33), B.T. (34) olduğu tespit edildi.

ÇALINAN PARA EKSİKSİZ KUYUMCUYA TESLİM EDİLDİ

Adana’da gözaltına alınan şüpheliler Konya’ya sevk edildi. Kuyumcudan çalınan yaklaşık 100 bin TL değerindeki döviz eksiksiz olarak iş yeri sahibine teslim edilirken şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum