SON DAKİKA: İşgalci İsrail ordusu Gazze'ye hava ve kara operasyonu başlattı

SON DAKİKA: İşgalci İsrail ordusu Gazze'ye hava ve kara operasyonu başlattı

Son dakika haberine göre işgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava ve kara operasyonu başlatıldığını duyurdu. İsrail’in savaş uçakları Gazze’nin güneyinde bulunan Refah şehrindeki 2 evi vurdu. 6 sivil şehit oldu, çoğunluğu çocuk çok sayıda yaralı var

Gazze'den gelen son dakikahaberine göre Siyonist İsrail’in savaş uçakları Gazze'yi bombalıyor. Gazze’nin güneyinde bulunan Refah şehrindeki iki sivil eve bomba isabet etti. Hava saldırısında 6 sivil Filistinli şehit oldu
Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava ve kara operasyonu başlatıldığını duyurdu. İsrail Ordu Sözcüsü Jonathan Conricust, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'ne girmeye başladığını vurgulayarak, operasyonla ilgili şu aşamada daha fazla detay veremeyeceğini kaydetti.

Resim

Saldırılarda çok sayıda sivil yaralandı.

Resim

Refah kentinde iki evi bombalanması sonucu yaralı ve şehitler olduğu bildirildi. Hastanelere kaldırılan yaralıların çoğunun çocuk olduğu aktarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.