SON DAKİKA HABERİ... Mevlana Meydanı'nda şüpheli valiz paniği

SON DAKİKA HABERİ... Mevlana Meydanı'nda şüpheli valiz paniği

SON DAKİKA HABERİ... Konya'da dün akşam yapılan ihbar sonrası Alaaddin tramvay durağında bulunan paket kontrollü şekilde imha edilmişti. Bugün yine şüpheli valiz paniği yaşandı. Ekipler hızla olay yerine gitti.

SON DAKİKA HABERİ...

Konya'da dün akşam saatlerinde yaşanan şüpheli paket ihbarının ardından bu sabah saatlerinde Selimiye Camii önünde de bir ihbar yapıldı. İçişleri Bakanlığı önündeki olayın ardından artan hassasiyet, polis ekiplerini hızlı bir şekilde harekete geçirdi.

Hızla olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Selimiye Camii çevresini çember altına aldı ve güvenlik önlemlerini sıklaştırdı.

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde yaşanan benzer bir olay sonrasında, tüm Türkiye genelinde güvenlik önlemlerinin artırılması talimatı verilmişti. Bu talimat doğrultusunda Konya'da da hızlı bir şekilde önlem alındı.

Polis ekipleri, şüpheli valizin içeriğini incelemek üzere bomba imha uzmanlarını olay yerine çağırdı. Şu an için valizin içeriği hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, güvenlik güçleri her ihtimale karşı önlem aldı.

VALİZLER GECEDEN BIRAKILMIŞ

Daha sonra olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. 3 valizin bulunduğu yere vatandaşlar yaklaştırılmazken, valizlerin caminin girişine dün bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler