Son dakika haberi: Konya Ticaret Borsası önünde kazada ölü ve yaralılar var

Konya'nın Karatay ilçesinde, Adana Çevre Yolundaki Ticaret Borsası Alt Geçidi çıkışında meydana gelen trafik kazasında 3 çocuk hayatını kaybetti.

Konya'nın merkez Karatay İlçesi'nde, Adana Çevre Yolu üzerinde bulunan Ticaret Borsası Alt Geçidi çıkışında meydana gelen trafik kazasında, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybeden minibüs refüje çarptı.

Olay, saat 21:45 sularında gerçekleşti. Yağmurun yol yüzeyini kayganlaştığı bu kritik anda meydana gelen kaza sonucunda, olay yerindeki ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 6 kişi ise yaralandı.

konya-ticaret-borsasi-kaza-1.jpg

HASTANEDEN ACI HABERLER GELDİ

49 AAC 437 plakalı minibüs sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla çok sayıda ekip sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, kazada 16 yaşındaki Muharrem Aknur'un hayatını kaybettiği, aralarında üçünün durumunun ağır olduğu altı kişinin yaralandığı tespit edildi.

c1.jpg

Yaralılar arasında Mehmet Saim Aknur (41), kızı Yaren Aknur (12), Nurten Çiftçi (46), Marifet Azat (45) ve oğlu Yiğit Uğur Azat (4) ile Cemal Çıplak (72) yer aldı. Yaralılar, farklı hastanelerde tedavi altına alındı.

12 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk kurtarılamadı

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Muharrem Aknur'un cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Ancak, kaza sonucunda yaralanan 12 yaşındaki Yaren Aknur ile 4 yaşındaki Yiğit Uğur Azat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

c2.jpg

Üç kişinin hayatını kaybettiği bu üzücü kaza ile ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı ve soruşturma halen devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum