Son Dakika! Çiftçilerin beklediği haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün başlıyor

Son Dakika! Çiftçilerin beklediği haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün başlıyor

Son dakika haberi.. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçilerin beklediği destek ödemeleriyle ilgili müjdeyi verdi. Bakan Kirişçi, 77 milyon 370 bin 403 TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün hesaplarda olacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek amacıyla verilen ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, milyonlarca çiftçinin beklediği son gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Kirişçi, "77 milyon 370 bin 403 TL'lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

DESTEK ÖDEMELERİ NELER?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacak destek ödemelerinin 49 milyon 196 bin 798 TL'si Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Desteği olarak, 18 milyon 310 bin 190 TL'si Sertifikalı Tohum Üretim Desteği olarak, 9 milyon 863 bin 415 TL'si ise Kırsal Kalkınma Yatırımcılarının Desteklenmesi kapsamında verilecek.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.