ŞOK PATLAMA! OKUL BU HALE GELDİ!

ŞOK PATLAMA! OKUL BU HALE GELDİ!

Manavgat'ta inanılmaz bir patlama yaşandı. Milli Egemenlik İlkokulu'nda saat 11.30 sıralarında büyük bir patlama oldu. Patlama sırada içerde bulunan kantin işletmecisi 44 yaşındaki Hasan Durşan yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir ilkokulda patlama meydana geldi... Patlamanın kantinde yaşandığı ve gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Patlamanın hafta sonunda meydana gelmesi ise büyük bir felaketi önledi.

Manavgat ilçesinde bulunan Milli Egemenlik İlkokulu'nda saat 11.30 sıralarında patlama meydana geldi.Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kaymakam Bulgurlu, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklanabileceğini belirterek, "Hasan Durşan binaya girdiği sırada lamba ya da elektrik kontağını açarken gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geliyor” dedi. 

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

Patlama sonucu çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Patlama sırada içerde bulunan kantin işletmecisi 44 yaşındaki Hasan Durşan yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Durşan'ın vücudunda 2'nci derece yanıklar olduğu belirtildi.Patlama nedeniyle bina harabeye dönerken, etrafa çok sayıda moloz yayıldı.

YETKİLİLER İNCELEMEDE BULUNDU

Binanın arkasında park halindeki bir otomobilde de hasar oluştu.Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, okulda incelemelerde bulundu.

Etiketler :