SMMM, Vergisi Beyannamesi Hakkında Bilgilendirildi

SMMM, Vergisi Beyannamesi Hakkında Bilgilendirildi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 06 Mart’ta düzenledikleri seminer ile üyelerini gelir vergisi beyannamesi hakkında bilgilendirdi

Seminer de konuşma yapan Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, “Türkiye için tehdit oluşturan Afrin bölgesinde ülkemizin güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun.” diyerek Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilediğini belirtti. 1-7 Mart Muhasebe haftası dolayısı ile düzenlenecek gala yemeğini yaşanan üzücü olaylar nedeniyle iptal ettiklerini dile getirdi.
Konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olduğunu hatırlatan Başkan Seyit Faruk ÖZSELEK “Tüm kadınlarımızın ve bayan meslektaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü şimdiden kutluyorum.” dedi. Ayrıca Kadınlar Günü münasebetiyle 8 Martta bayan üyelerine özel etkinlik tertip ettiklerini belirtti. Başkan Özselek’in ardından TÜRMOB Eğitmeni Erhan Sular, Gelir vergisi beyannamesiyle ilgili Konya SMMMO üyelerini ve stajyerlerini bilgilendirdi. Yaklaşık iki buçuk saat süren seminer Eğitmen Erhan Sular’a plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile başarıyla son buldu.
 
Haber Merkezi