Skubic: Konya ikinci evim

Skubic: Konya ikinci evim

Antalyaspor maçında takımı adına 2. golü atan Nejc Skubic, “Konya benim ve ailem için ikinci ev oldu üç yıl daha burada kalacağız. Almamız gereken 3 puanlardan biriydi bunu kutlayabiliriz ama önümüzdeki maçlara odaklanacağız” dedi

Atiker Konyaspor’la 3 yıllık sözleşme yeniledikten sonra çıktığı Antalyaspor maçında takımı adına 2. golünü atan Nejc Skubic, Konya’nın kendisi ve ailesi için ikini evi olduğunu söyledi. Antalyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sloven oyuncu, "Tabii ki önemli bir galibiyet aldık. Ama daha başlangıçtayız diyebilirim. Çünkü bu sezon için hedeflerimizi biliyoruz önümüzde daha çok maç var. Bu sadece almamız gereken 3 puanlardan biriydi bunu kutlayabiliriz ama önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Ayrıca taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum 30 bin kişi geldiler ve bizi destekledikleri için. Açıkçası Konya’da çıktığım her maç için motiveyim sadece bugüne özel bir şey diyemem. Yönetimimize, hocamıza, teknik ekibimize, taraftarlarımıza herkese teşekkür etmek istiyorum bizi destekledikleri için. Konya benim ve ailem için ikinci ev oldu üç yıl daha burada kalacağız”  ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ 2. GOLÜ

Nejc Skubic Antalyaspor maçında attığı golle birlikte bu sezon yeşil-beyazlılar adına ligdeki 2. golünü kaydetti. Skubic ilk golünü Galatasaray’a karşı penaltıdan atmıştı. Aykut Kocaman’ın önceki döneminde attığı gollerle takımın gizli golcüsü olarak gösterilen Skubic, Kocaman’ın yeniden gelmesiyle birlikte ikinci gol kaydetme başarısı gösterdi. Sloven futbolcu bu performansla yeniden gizli golcü hüviyetine döneceğinin ipuçlarını vermeye başladı. 

 

Etiketler :