Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresinin kamu şirketi olan Buruciye AŞ, çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi. Sivas İl Özel İdaresi Sosyal...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresinin kamu şirketi olan Buruciye AŞ, çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi.

Sivas İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa, Buruciye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali Yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan, Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı Eyüp Baran, Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun, birim müdürleri ile şirket bünyesinde çalışan personel katıldı.

Kaya, iftarda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik çatısı altında düzenlenen iftar programında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. En kötü günümüz böyle olsun. Hem can sağlığı, hem iş sağlığı hepsi bir arada olsun. Bu vatan için hep beraber üretelim, hep birlikte çalışalım. Güzel bir bayram geçirmenizi Allah’tan niyaz ediyorum. Seneye aynı birlik beraberlik içerisinde buluşmayı temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Altun ise programa katılan personele teşekkür etti.

Programda ney dinletisi sunuldu.

- Gürün'de Ramazan Dinletisi

Gürün Belediyesi tarafından Ramazan Dinletisi programı düzenlendi.

Erol Gürün Pakı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Nami Çiftçi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar tarafından beğeniyle izlenen programın ramazan ayı içerisinde tekrarlanacağını kaydeden Çiftçi, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler