Sivas'ta sportif faaliyetler

Sivas'ta sportif faaliyetler

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek takımlar arasında favori olarak Sivasspor'u gördüğünü söyledi....

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek takımlar arasında favori olarak Sivasspor'u gördüğünü söyledi.

Aydın, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilciliği tarafından belediye sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğuna dikkati çeken Aydın, "Hiçbir takımın diğer takıma göre çok ekstra bir üstünlüğü yok. Maça iyi hazırlanan, konsantre olan ve formda olan takım rahatlıkla lider pozisyonda olan takımı yenebiliyor." dedi.

TFF 1. Ligde kalan 11 haftada Sivasspor'un karşılaşmalara çok iyi hazırlanması gerektiğine vurgu yapan Aydın, şunları söyledi:

"Sivasspor'un çok güçlü bir yönetimi var. Geçen yıl süper ligde oynayan takımdan çok büyük bir eksilme olmadı. Büyük bir tecrübesi var ve bu tecrübesini sonuçlara da yansıttığı takdirde, şuan ki puan sıralamasını da dikkate alarak Sivasspor'un Süper Lig'in bir numaralı favorisi olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor ve Sivasspor'u denk görüyordum ama Eskişehirspor'un üst üste puan kaybetmesiyle Sivasspor bu ligin favori takımı oldu."

Başkan Aydın, Sivasspor'un Süper Lig hedefi için çok çalışması gerektiğini de dile getirerek, taraftarların bu zorlu süreçte takımlarını desteklemelerini istedi.

Sivasspor'un, Süper Lig'e renk katan bir takım olduğuna işaret eden Aydın, kırmızı-beyazlı ekibin üst lige yükselmesi için ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını da belirtti.

TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor'un da Sivas'ın önemli bir markası olduğunu aktaran Aydın, bu takımın da TFF 1. Lig'e yükselmeyi hak ettiğini dile getirdi.

Aydın, kentte amatör sporlar başta olmak üzere spora çok ciddi destek sağladıklarını da söyledi.

Programa TSYD Sivas il temsilcisi Kemal Çağlayan ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :