Sivas'ta SAĞLIK-SEN'den pastalı kutlama

Sivas'ta SAĞLIK-SEN'den pastalı kutlama

SİVAS (AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Sivas Şubesince sendikanın üye sayısının 233 bin 650'ye ulaşması dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Sivas Şubesince sendikanın üye sayısının 233 bin 650'ye ulaşması dolayısıyla pasta kesildi.

Şube Başkanı Efe Zileli, sendikada düzenlediği basın toplantısında, üye sayısını arttırdıklarını belirterek, bundan dolayı yetkili sendika olduklarını söyledi. Zileli, bunun için sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Zileli, "İlimizde olduğu gibi ülkemizde de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tercisi yine SAĞLIK-SEN oldu. Geçen yıl 211 bin 648 olan üye sayımız bu yıl 233 bin 650’ye ulaştı." diye konuştu.

Zileli, insana hizmeti en büyük değer saydıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Sendikal anlayışımıza güven duyarak SAĞLIK-SEN ailesine katılan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklı mücadelesini sürdürmede en ufak bir tereddüt yaşamadık. Bize güvenen, destek olan, bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza, SAĞLIK-SEN'i 233 bin 650 üye sayısına taşıyan başta temsilcilerimiz olmak üzere genel merkez ve şube yöneticilerimize, sendika çalışanlarımıza, SAĞLIK-SEN'in bugünlere taşınmasında emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler