Sivas'ta AK Parti ilçe kongresine doğru

Sivas'ta AK Parti ilçe kongresine doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Anadolu Ajansı (AA) Sivas bürosunu ziyaret etti.Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada, 30 Eylül'de...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Anadolu Ajansı (AA) Sivas bürosunu ziyaret etti.

Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada, 30 Eylül'de merkez ilçe kongresini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Ekim ayı için genel bir program yaptıklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Bütün ilçelerimizde bir alan taraması faaliyetine başladık. Yerelde seçilmiş yetkililerimizle beraber bin 238 köyümüzü, 251 mahallemizi, 627 mezramızı tarayıp hem muhtarlarımızla hem dernek, vakıf, sendikalarımızla ve halkımızla bir araya gelip, yapılan hizmetleri yerinde görmek, vatandaşların dilek temennilerini almak ve yetkililerle halkın arasında köprü olmak için teşkilatlarımızı seferber ettik. 1 Ekim'den itibaren bu çalışmalara ekiplerimizle beraber yoğun bir şekilde başladık.

Geldiğimiz noktada da epey bir mesafe aldık. Şu an da hem köylerde hem de şehir merkezlerinde çalışan ekiplerimiz var. Bu sayede gidilen her yerin her yönüyle bir nevi fotoğrafını çekiyoruz. İhtiyaçları, talepleri rapor ediyor, yapılacak ve yapılmış işleri not alıyoruz. İhtiyaçları yetkili yerlere iletip takibini yapıyoruz. Vatandaşın nabzını da tutuyoruz. Genel gündem, Türkiye gündemi ve yerel gündemle ilgili ne düşündüklerini soruyoruz. Bu göre de AK Parti siyasetini belirlemiş oluyoruz. Çünkü AK Parti milletle beraber siyaset yapan bir parti. Bunu önemsiyoruz. 31 Ekim'e kadar da Sivas'ın her karışını dolaşmış olacağız, her yere ayağımız değmiş olacak."

AA Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek, ziyarette kurumun çalışmaları hakkında Şahin'e bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :