Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:

Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:

"Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz"

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, deplasmanda Boluspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını belirtti.

Özköylü, kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, güzel, başarılı ve verimli geçen kamp döneminden sonra burada elde ettikleri kazanımları lige yansıtmak istediklerini ifade etti.

Ligin ilk haftasında Boluspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Özköylü, şunları kaydetti:

"Tabi ki ilk maçlar her zaman zordur ve çok önemlidir. Rakibimizin de kendi planları var, bizim de hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda Boluspor maçı ile beraber inşallah sahadan galibiyetle ayrılarak lige başlamak istiyoruz, ama tabi ki hiçbir zaman kolay olmayacak. Hiçbir rakip kolay değil. En ciddi halimizle pazar günü sahada olacağız. Güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz."

Özköylü, Sivasspor'un yeni stadyumunu beğendiğini, yeni stadın kendilerini motive edeceğini belirterek, Sivasspor'un yeni stadyumunda şampiyonluk kutlamayı arzuladıklarını ifade etti.

Açıklamasında Sivasspor taraftarlarının kendilerine duyduğu güvene layık olmaya çalışacaklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Biz bu şehre bu takıma, faydalı olmak için geldik. Onun için bu görev bize verildi. Buna inansınlar, biz de gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Takımımıza faydalı olmak, oyuncularımızı hazır hale getirip sahaya mükemmel bir takım çıkartmak için çok mücadele ediyoruz. İnşallah onların beklentilerine cevap vereceğiz. Yönetimimizle, futbolcularımızla, teknik ekibimizle çok güzel uyumlu bir çalışma ortamımız var. Onların inancı devam etsin. Onların bize olan güveni hiç eksilmesin. Destekleri hiç eksilmesin, özellikle onu istiyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :