Silopi'deki terör saldırısı

Silopi'deki terör saldırısı

Zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altında olan 4'ü polis 7 yaralıdan 2'si taburcu edilirken, hayati tehlikesi süren 1 yaşındaki Yakup Birlik ise Dicle Üniversitesi Hasta

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 4'ü polis 7 yaralıdan 2'si taburcu edildi.

İlçe merkezinde pazartesi günü devriye görevi yapan zırhlı polis aracının 10. Cadde'den geçişi sırasında teröristlerce gerçekleştirilen saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Saldırıda yaralanan 5'i polis 23 kişiden tedavileri tamamlanan 9'u önceki gün Silopi Devlet Hastanesinden taburcu edildi. Hastanede tedavileri süren yaralı 4 polis ise talepleri üzerine memleketlerine sevk edildi.

Saldırıda yaralanan 6 aylık Yusuf Birlik ve 7 yaşındaki Emirhan Sakar da bugün taburcu edilirken, hayati tehlikesi devam eden 1 yaşındaki Yakup Birlik ise Diyarbakır'da tedavisi süren annesinin yanına Dicle Üniversitesi Hastanesi Çocuk Cerrahi Bölümüne sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler