SEYDİŞEHİR'DE ŞEHİR KONAĞI VE KADINLAR LOKALİNİN TEMELİ ATILDI

SEYDİŞEHİR'DE ŞEHİR KONAĞI VE KADINLAR LOKALİNİN TEMELİ ATILDI

Başkan Mehmet Tutal, “1,5 yılda verdiğimiz sözleri tuttuk. Hükümetimiz ile Büyükşehir ile birlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

 Seydişehir'de şehir konağı ve kadınlar lokalinin temeli atıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılışta yaptığı konuşmada, verdikleri sözlerinin tamamının arkasında olduklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki oyunların boşa çıkartılacağını belirten Akyürek, "Ecdadımızı şanlı tarihi bunu gerektiriyor. Türkiye Cumhuriyeti küresel güç olma yolunda milletimizle birlikte yürüyor. Oynanan oyunların farkındayız. Birlik beraberlik içerisinde bozacağız" diye konuştu.

Büyük Şehir Belediyesi  Olarak ilçelerdeki yatırımlara devam edeceklerini  söyleyen  Tahir Akyürek   bugün burada   Seydişehir  şehir  konağının  temelini  atıyoruz, Seyyidharun Camisi  çevresi projesi adım adım ilerliyor,   Seydişehir’in su  şebekesini   yeniliyoruz, su şebekesi  yenilen bölgelerde  asfaltlama   çalışmalarımız  devam ediyor. Seydişehir Belediyesi’nin  hazırladığı  Kuğulu Park Projemize  başlayacağız”  dedi.

Görev geldikleri 1,5 yıl içerisinde bu güne kadar verdikleri sözleri gerek Hükümet, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek kendi imkanları ile başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir önümüzdeki yıllarda daha güzel hizmetlere tamamlanmış olarak kavuşacak. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Millet bin yıllık tarihinde büyük badireler atlattı. Özellikle milli mücadelede yedi düvele karşı mücadele etti. Ama şu anki pozisyona baktığımız zaman hiçbir farkı yok maalesef.  O zaman kendi askerleriyle bu ülkeyi işgal etmek için çıkmışlardı. Bu gün kanlı terör örgütleriyle hain tuzaklarıyla, bu ülke üzerinde özel operasyonlar üretmektedirler. Ama bizim Milletimiz Allah’ın izniyle her dönemde bunun üstünden gelmiştir. Sizlerin duası, sizlerin desteğiyle İnşallah 1 Kasım’da güçlü bir iktidarla bunun üstesinden geleceğiz. İlçemizde kazandıracağımız hanım kardeşlerimiz için hazırlanan Büyükşehir standartlarındaki modern projeden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ediyorum’’dedi.

Daha sonra   kürsüye  gelen Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’da   konuşmasına  yaşanan terör  olayını lanetleyerek  başladı.  13 yıl Ak parti olarak mega   projelere   imza  attıklarını  ekonomin üç kat  büyüdüğünü  söyleyen Altunyaldız “Ak partiye  gönül veren neferler olarak   kararlılıkla   İnançla  direnerek  yeniden iktidara    geleceğiz.  1  Kasımdan  sonra   bu projelerin artarak devam etmesi için Milletimizin desteği  ile,   duası ile  bu zor günleri aşacağız   gün  kararlılıkla   ve  bu azimle  çalışma   günüdür. Bu azimle  dağları delip  denizleri aşacağız sizlerin   bir evladı olarak   bu topraklar için  başkanımıza  verdiğiniz  güçle   sonuna  kadar  çalışacağız inşallah    1  Kasımda yeni   ufuklara  doğru  yürüyüşümüz  hayırlı olsun” dedi.

Seydişehir İlçe  Müftüsü   Kemal  Demirel’in yaptığı duanın ardından hep birlikte Seydişehir şehir Konağı’nın temeli atıldı.

Daha  sonra   Ak Parti Seydişehir   seçim    koordinasyon merkezinin ve Seyyid Harun Veli Parkının açılışı yapıldı.

Törene, AK Parti Milletvekili adayları Ziya Altunyaldız, Ömer Ünal, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve  vatandaşlar katıldı.