Seydişehir Belediyesi ihtiyaçlarını kendisi üretiyor

Seydişehir Belediyesi ihtiyaçlarını kendisi üretiyor

KONYA (AA) - İhtiyaç duyduğu mobilyayı üreten Seydişehir Belediyesi, aydınlatma direklerini de imal ederek bütçesine katkı sunuyor.Park-Bahçe Müdürlüğü...

KONYA (AA) - İhtiyaç duyduğu mobilyayı üreten Seydişehir Belediyesi, aydınlatma direklerini de imal ederek bütçesine katkı sunuyor.

Park-Bahçe Müdürlüğü şantiyesinde son derece modern tarzda kent mobilya üretiminin yapıldığını kaydeden Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, bütün birim müdürlerinin odalarını da donattıklarını söyledi.

Güray, "Atölyemizde üretilen mobilyalarla birim müdürlerimize ait odaların tefrişatını yapıyoruz. Yine cami, okul, dernek ve spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını buradan karşılıyoruz. Bazı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Masa ve dolapların tamamını kendimiz yapıyoruz. Atölyemizde usta ellerden çıkan gölgelikli oturma bankı ve piknik masaları, yine ekiplerimizce park, yol kenarı ve yeşil alanlara monte edilen elektrik direkleriyle aydınlatarak güzel bir görünüm kazandırıyoruz. Bu sayede maliyeti de önemli ölçüde düşürüyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler