SESOB'dan ziyaret

SESOB'dan ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal , İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u ziyaret etti.SESOB'tan yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal , İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u ziyaret etti.

SESOB'tan yapılan açıklamada, Köksal yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Esnaf teşkilatı olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Köksal, "İlimizin ve ülkemizin huzuru için güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden fedakarca çalışıyor. Güvenlik güçlerimizin duyarlı olması ve görevini en güzel şekilde yapması nedeniyle ilimizde terör olayları olmamaktadır. 2016 yılında ülke genelinde yaşanılan olaylar, güvenlik güçlerimizin sağ duyusu ve halkımızın da birlikteliği sayesinde inşallah bir daha yaşanmayacaktır. Emniyet teşkilatımızın iyi ve kötü gününde yanında yer alacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, "Anadolunun ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Emniyet teşkilatı olarak gerek ülkemizin gerekse de Sivas'ın huzuru için çalışıyoruz." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :