SESOB yönetimi, "Narkotik Eğitim Tırı"nı gezdi

SESOB yönetimi, "Narkotik Eğitim Tırı"nı gezdi

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle "Narkotik Eğitim Tırı"nı gezdi.SESOB'dan...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle "Narkotik Eğitim Tırı"nı gezdi.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı ve Sivas'ta tarihi jandarma binası önünde açılan "Narkotik Eğitim Tırı"nı gezerek, uyuşturucunun verdiği zararları anlatan görselleri interaktif ortamda görme imkanı buldu.

Eğitim tırında bulunan görselleri tek tek inceleyen Köksal, tırın sorumlusu uzman Yücel Salatan'dan bilgiler aldı.

Köksal, eğitim tırının uyuşturucuyla mücadelede önemli rol oynayacağını belirterek, "Özellikle gençlerimizi hedef alan bu proje çok önemli. Uyuşturucunun ne kadar zararlı olduğunu biliyorduk. Burada eğitim tırında bulunan görselleri gördükten sonra uyuşturucunun çocuklarımız ve gençlerimiz açısından ne kadar tehlikeli olduğuna şahit olduk." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :