SESOB Başkanı Köksal'dan Zara'ya ziyaret

SESOB Başkanı Köksal'dan Zara'ya ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Zara Esnaf ve Şoförler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Zara Esnaf ve Şoförler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Zara Esnaf ve Şoförler Odası'nı ziyaret eden Köksal, Başkan Ömer Yanıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette esnafların sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan ve 2018 yılında yapılacak olan oda seçimleri hakkında bilgi veren Köksal, teşkilat olarak üyelerin ve esnaf teşkilatının sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

Köksal, daha sonra Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek oda başkanı Ahmet Okur ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve mesleğine yıllarını vermiş, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için gayret göstermiş, istihdam sağlamış esnaflara teşekkür belgesi verdi.

Birliğe bağlı odaların çalışmalarını yakından takip ettiğini, her zaman oda başkanları ve üyelerin sorunlarıyla ilgilenmeye gayret gösterdiğini aktaran Köksal, genel kurulda nelerin yapılacağı konusunda başkan ve yöneticileri bilgilendirmek amacıyla SESOB tarafından hazırlanan kitaplardan hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :