Serenay Sarıkaya ile Akbank, 1e1 Bankacılık Hizmetlerini Tanıttı

Serenay Sarıkaya ile Akbank, 1e1 Bankacılık Hizmetlerini Tanıttı

Akbank, müşterilerine özel deneyim ve ayrıcalıklar sunan 1e1 Bankacılık hizmetlerini Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı reklam filmi ile duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine özel finansal çözümler sunan 1e1 Bankacılık programını, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı bir reklam filmiyle tanıttı. Yapılan açıklamaya göre, Akbank'ın yenilenen 1e1 Bankacılık programı, müşterilerine kişiye özel hizmet anlayışıyla finansal ve finans dışı ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor.

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, müşterilerine hayatlarının her alanında güvence sağladıklarını belirtirken, "Yenilenen 1e1 Bankacılık programımız ile sunduğumuz bankacılık ve bankacılık dışı çözümlerle müşterilerimizin finansal ve gündelik hayatlarında kendilerini daima öncelikli hissetmelerini hedefliyoruz" dedi.

1e1 Bankacılık müşterileri, kişiye özel temsilciden yatırım ve birikimlerine yönelik geniş ürün yelpazesine, finansal işlem ayrıcalıklarından yaşam tarzı faydalarına kadar birçok alanda ayrıcalıklarla dolu bir dünyaya adım atıyor. Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Pazarlama Bölüm Başkanı Emre Çift ise müşterilere sunulan ayrıcalıkların yanı sıra yeni nesil çözümlerle özel bir bankacılık deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini vurguladı.

Akbank 1e1 Bankacılık müşterileri, yenilenen programın faydalarını Akbank Mobil uygulaması üzerinden takip edebiliyor. Detaylı bilgilerin ise akbank.com/tr-tr/genel/Sayfalar/Birebir-Ayricaliklar-Dunyasi.aspx adresinde yer aldığı belirtildi.

Serenay Sarıkaya ile Akbank, 1e1 Bankacılık Hizmetlerini Tanıttı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.