Şenol Güneş Spor Kompleksi açılış töreni

Şenol Güneş Spor Kompleksi açılış töreni

- Spor kompleksinde, Anadolu Ajansının "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisi ziyarete açıldı- AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı:- "Anadolu Ajansı, Türkiye'nin en geniş fotoğraf arşivine sahip kurumu, dolayısıyla biz de arşivimizden


TRABZON (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde, Anadolu Ajansının (AA) "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisi, sporseverlerin beğenisine sunuldu.

Spor kompleksinin protokol alanında ziyarete açılan sergide, AA arşivlerinden derlenen ve aralarında siyah-beyaz karelerin de bulunduğu 50 fotoğraf yer alıyor.

Trabzon'un geçmişinden bugüne kadar yayımlanmış binlerce fotoğraf arasından seçilerek sergilenen 50 fotoğrafın yanı sıra sergilenecek şekilde hazırlanmış 22 fotoğraf, AA tarafından Trabzonspor Kulübüne hediye edildi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, kendisinin de Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un başarılarını ve halkımızın gönlünde kazandığı sevgiyi gururla takip ediyorum. Takımımızın 50 yıllık tarihinde şimdi yeni bir adım atılıyor, kendi stadımızı açıyoruz." dedi.

AA olarak bugün, spor kompleksi açılışı vesilesiyle hazırladıkları "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisini de açtıklarını ifade eden Kazancı, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, Türkiye'nin en geniş fotoğraf arşivine sahip kurumu, dolayısıyla biz de arşivimizden özenle seçtiğimiz birbirinden değerli karelerle açılışa katkı vermek istedik. Sergiyi gezenler birbirinden güzel karelerde Trabzonspor tarihini görmüş olacaklar. Sergimizi futbol tarihimize 'Fırtına-İhtilal-Efsane' olarak geçmiş kulübümüze naçizane bir hediye olarak takdim ediyoruz, böylece açılıştan sonra da ziyaret edilebilir. Yeni stadın takımımıza ve tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler