Selçuklu’da Uğur Işılak coşkusu

Selçuklu’da Uğur Işılak coşkusu

Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Genlik Buluşması etkinliği kapsamında, sevilen sanatçı Uğur Işılak Kent Meydanı’nda Konyalılarla buluştu.

Sevilen sanatçı Uğur Işılak Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen konserle hayranlarıyla buluştu. Gençlik Buluşması etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte sanatçı Işılak, performansı ve seslendirdiği türkülerle Konyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan ve Mustafa Kaya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni, Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, Karatay ve Meram Kadın Kolları Başkanlarının yanı çok sayıda Uğur Işılak hayranı katıldı.

Organizasyondan dolayı AK Parti Selçuklu Gençlik Kollarına teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya önemli bir güne hazırlanıyor.6 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te bu meydanda Sayın Başbakanımız ile birlikte Fatiha’yı hep birlikte okuyacağız. Meydanları doldurmaya hazır mısınız? Başbakanımıza destek olmaya hazır mısınız?” dedi. AK Parti Konya ve Selçuklu Teşkilatlarına, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,“6 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te bu toprakların evladı Genel Başkanımız ve Başbakanımızla birlikte Konya’nın sesini bütün Türkiye’ye ve dünyaya Yeni Türkiye’yi hep birlikte duyurmaya var mısınız? Eğer sizler varsanız bu millet bizlerle birlikte olur ise eski Türkiye’yi özleyenler, vesayeti, yoksulluğu reva görenler 8 Haziran günü hak ettikleri cevabı alacaklardır” dedi. Eski Türkiye’ye, vesayete asla fırsat vermeme gayesiyle çalışıyoruz diyen AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, “Yeni ve büyüyen Türkiye’nin inşasına katkı sağlayan bir teşkilatın mensubu olmaktan her daim gurur duyuyorum. 7 Haziran’da memleketimizin evladı, hocaların hocası Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na en güçlü desteği Konya’dan verecek, Türkiye’m bana emanet şuuruyla tuzak kuranların tuzaklarını bozacak, tarihe not düşeceğiz” dedi. Uğur Işılak konserde “Gelsende bir gelmesende” “Bayrağı elden bırakma” “Haydi Anadolu” gibi hareketli ve sevilen şarkıları seslendirdi.