Selçuklu başarıya doymuyor

Selçuklu başarıya doymuyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Tekvando, Karate ve Cimnastik branşlarında elde ettikleri başarılı derecelerle takdir topluyor.

 Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya başarılı sporcu ve antrenörlerini tebrik etti.

TEKVANDO

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları katıldıkları turnuva ve şampiyonalarda elde ettikleri başarılı derecelerle taktir topluyor. Tekvando da Dürdane Altunel Mısır da gerçekleştirilen Uluslar arası Tekvando Açık turnuvasında gümüş madalya kazandı. Rio olimpiyatları öncesinde puan toplama açısından büyük öneme sahip olan bu organizasyonda Milli takımımız 5 erkek ve 8 kadın sporcuyla mücadele etti. Turnuvada 60 ülkeden 500 sporcu yer aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Karaman da yapılan Anadolu Yıldızlar Yarı Final Tekvando maçlarında mücadele eden Selçuklu Belediyesporlu Ayşenur Özcan birinci, Mustafa Şan ikinci, Mehmet Yiğit Palarer ikinci oldu.

CİMNASTİK

Geçtiğimiz günlerde şehrimizde gerçekleştirilen Cimnastik il birinciliği müsabakalarında SelçukluBelediyesporlu sporcular başarılı oldu. Konya Analig seçmesi ve motor test yarışmalarında 5 -6 yaş grupları motor test yarışında Selçuklu Belediyespor kulübü birinci olmayı başardı. Analig seçmelerinde ise Selçuklu Belediyespor kız ve erkek takımı Konya'yı Türkiye şampiyonalarında temsil etmeye hak kazandı. Antrenörler Mustafa Taş, Ali Çatalkaya ve Ahmet Keleş sporcuları Cimnastik Federasyonu tarafından yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlayacaklar.

KARATE

19-22 Martta İstanbul’da düzenlenecek 50. Avrupa Karate Büyükler Şampiyonasında zirveyi hedefleyen Büyükler Karate Milli Takımımız, Dünya Karate Federasyonu’nun önemli organizasyonları arasında yer alan ve karatenin ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak kabul edilen ‘Karate 1 Premier League’in Mısır etabında Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcularından Milli Karateci Ziya Yaşar  84 kg. Büyük Erkeklerde ikinci olarak hem ülke genelinde hem de Selçuklu Belediyespor Kulübünde büyük sevinç yaşattı.

BAŞKAN YALÇINKAYA TEBRİK ETTİ

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya bir açıklama yaparak Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılı olan tüm sporcuları ve antrenörlerini kutladı. Başkan Yalçınkaya, "Kulüp yönetimi olarak sporcularımızın katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri başarılar hepimizi oldukça mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Sporcularımızı başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu başarının arkasında büyük pay sahibi olan başta antrenörlerimiz olmak üzere sporcularımızın ailelerine de teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum." dedi.

selcuklu-belediyespor-(2).jpg