Selçuk Bayraktar Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ne ait yeni görüntüleri paylaştı

Selçuk Bayraktar, Baykar'ın yüksek teknolojiye sahip İHA platformlarını milli ve özgün olarak geliştirdiği, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne ait yeni görüntüleri paylaştı. Memleket sevdalıları görüntüleri gururla izledi

Selçuk Bayraktar, Baykar'ın yüksek teknolojiye sahip İHA platformlarını milli ve özgün olarak geliştirdiği, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne ait görüntüleri Twitter'da paylaştı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin son görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

"KÖKLERDEN GÖKLERE"

BAYKAR Twitter hesabından "Köklerden Göklere... notu ve Milli Teknoloji Hamlesi" etiketi ile paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı.

Selçuk Bayraktar ise görüntüleri, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi Teknoloji Kampüsümüz. Gönlümüzün aktığı yer… Evimiz. #MilliTeknolojiHamlesi" notu ile paylaştı.

baykarr.jpg

200 BİN METREKARE ALANDA KURULU

200 bin metrekare arsa üzerine kurulu ve dünyanın en nitelikli sosyal donatılarına sahip olan tesisinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezi, üretim, mekanik ve elektronik entegrasyon fazları bir arada bulunuyor.

baykar1.jpg

"13 FARKLI MÜHENDİSLİK DİSİPLİNİ BİR ARADA"

58 bin metrekarelik modern Ar-Ge ve Tasarım merkezinde 13 farklı mühendislik disiplini bir arada çalıştığı belirtilen tesiste 100 bin metrekare kapalı alanda kurulu üretim ve entegrasyon tesisleri bulunuyor.

Resim

DÜNYANIN EN NİTELİKLİ SOSYAL DONATILARINA SAHİP

Ayrıca 24 bin metrekarelik Baykar Park'ın içinde suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş parkurunun yanı sıra Ar-Ge ve Tasarım Merkezi içinde mescid, konferans salonu, cep sineması, iki kapalı havuz, hamam, sauna, spa merkezi ve fitness salonu yer alıyor.

Resim

Çocuk sahibi çalışanlar için ise kreş, 45 oda, 70 yataklı konaklama tesisi, 670 kişilik oturma kapasitesine sahip yemekhane

İki adet kafeterya ve 440 araçlık, 22 bin metrekare otopark binasının olduğu belirtildi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum