Şehr-i Manav Konya'da açıldı

Şehr-i Manav Konya'da açıldı

Girişimci Timur Bulut Konya'da bir ilki gerçekleştirerek pazarı eve getiriyor. Bulut, Şehr-i Manav” adlı internet sitesi üzerinden evlere meyve ve sebze servisi yapıyor

Konya'da yöresel ve doğal ürünlerin bulunduğu, sebze ve meyvenin her türlü taze ürünü bulabileceğiniz web sitesi 'Şehr-i Manav' Konya'da açıldı. Girişimci Timur Bulut'un ifadesine göre, isteğe bağlı telefondan da sipariş de alınıyor.

Memleket'e konuşan Timur Bulut, "Konya’nın Büyükşehir olmasına rağmen bu tür hizmetler şimdiye kadar yoktu ve zamanla da talep artıyor. Büyük esnafların da talepleri var ve onlardan da sipariş alıyoruz. 75 lira ve üzerindeki alışverişe ücretsiz servis yapıyoruz. dedi.

26731536_10210210646333042_7855237294623094799_n.jpg

Önümüzdeki günlerde yaşlılara yapılan ücretsiz servisle ilgili reklam filmi çekilecek diyen Bulut, "Yaşlı yakınlarımız için ücretsiz servis var. Bakkaldan sipariş verir gibi sipariş verilebiliyorsunuz. Market ve pazar alışverişine fazladan zaman harcanmadan evinize gelen bu hizmeti deneyin. Bütün meyve ve sebzeler soğuk ortamda bozulmadan adrese ulaşıyor.

Fiyatları marketlerle kıyasladığımızda market fiyatlarıyla aynı ve aynı zamanda market ürünlerinden daha taze ve kaliteli" ifadesini kullandı.

Öte yandan  Şehr-i Manav  internet sitesi http://www.sehrimanav.com/  kurulalı 2 hafta olmasına rağmen talebin çok olduğu öğrenildi.

Servet R. Çolak-Memleket