Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Şahin, memleketi Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı

KİLİS (AA) - İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Ali Osman Şahin'in cenazesi, memleketi Kilis'te toprağa verildi.

Şahin'in (22) naaşı, Gaziantep Havalimanı'ndan alınarak, Kilis'te ailesinin yaşadığı mahalleye getirildi, bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Helallik alındıktan ve dua edildikten sonra Şahin'in naaşı, daha sonra konvoy eşliğinde Merkez Kayabaşı Camisi'ne getirildi. Şehidin annesi Döne Şahin ve kardeşleri tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Mahmut Karatepe'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, Şahin'in cenazesi, meslektaşlarının omuzlarında götürüldüğü Asri Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Bu sırada, "Kardeşim sen rahat uyu" diye gözyaşı döken şehidin kardeşi Halil İbrahim Şahin'i yakınları ve şehidin silah arkadaşları teselli etti.

Törene Kilis Valisi İsmail Çataklı, AK Parti Kilis Milletvekilleri Hilmi Dülger ve Reşit Polat ile Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, şehidin silah arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı.

Şahin'in 3 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybettiği, 1,5 yıl önce mesleğe başladığı, bekar ve 5 kardeş olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler