Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Kaymakamlık tarafından merkez camisinde mevlit okutuldu...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Kaymakamlık tarafından merkez camisinde mevlit okutuldu ve şehit aileleri ziyaret edildi.

Daha sonra Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Abdulkadir Akkaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sıdıka Özkan 1995 yılında terörle mücadelede şehit düşen Hakan Topçu'nun ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesiyle sohbet eden Yılmaz, devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirterek, "Bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmediler ve bu ülke için şehit düştüler. Şehitlerimizin değerli aileleri olarak onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra Topçu'nun mezarını ziyaret ederek dua okudu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler