Şehit Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı'nın naaşı memleketi Kahramanmaraş'ta

Şehit Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı'nın naaşı memleketi Kahramanmaraş'ta

Pençe-Kilit harekatında şehit olan Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın naaşı, memleketi Kahramanmaraş'a ulaştı. 24 yaşındaki şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını gören annesi, “Benim kuzum şerefi ile şehit düşmüş. Benim kuzum şehit düşmüş" dedi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak’ta yürüttüğü sürdürdüğü Pençe-Kilit harekatında şehit olan Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a ulaştı. Şehidin annesi Zahide Canlı’nın “Benim kuzum şerefi ile şehit düşmüş. Benim kuzum şehit düşmüş” deyişi yürekleri sızlattı.

Kahramanmaraş Havalimanına getirilen 24 yaşındaki şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını ailesi ve yakınları karşıladı. Törene, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, kaymakam ve belediye başkanları katıldı. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile beraberindekiler aileye taziyelerini iletti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün babası da oradaydı

Şehit Fırat Canlı’nın annesi Zahide Canlı, “Benim kuzum şerefi ile şehit düşmüş. Benim kuzum şehit düşmüş” dedi. 23 Nisan'da aynı bölgede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün babası Osman Gök, şehidin babası Emin Canlı'nın yanından ayrılmadı.

Tören mangasının omuzlarında bir süre taşınarak cenaze nakil aracına konulan şehidin naaşı, Afşin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şehit Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın yarın düzenlenecek törenle toprağa verilmesi bekleniyor.

s.jpg

ss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.