Şehidin var Konya! Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya'nın acı haberi baba ocağına ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hain terör örgütü tarafından yola döşenen EYP'nin patlaması sonucu yaralanan 2 asker şehit oldu. Şehit Konyalı Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya'nın Konya Meram'daki baba ocağına acı haber ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hain terör örgütü PKK'nın döşediği EYP’nin patlaması sonucu yaralanan Konyalı Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin şehit oldu. Şehit Cem Ahmet Kaya'nın Konya Meram'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Konyalı Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya (32) ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin görev yaptığı sırada aracın mayına basması sonucu şehit oldu.

konyasehit.jpg

Şehit Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya'nın Konya Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde ikamet eden ailesine askerler tarafından şehadet haberi ulaştırıldı, evine Türk bayrağı asıldı.

sehitcemahmetkaya.jpg

Şehidin baba ocağına sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şehidin komşu ve yakınları taziye için eve akın etti. 32 yaşındaki Cem Ahmet Kaya'nın bekar olduğu öğrenildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN TAZİYE
Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 11 Haziran 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ancak tedavi gördükleri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

konyasehit2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.