Sarıkaya'da öğrencilere bisiklet dağıtıldı

Sarıkaya'da öğrencilere bisiklet dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde Sağlık Bakanlığı ve İlçe Kaymakamlığı tarafından öğrencilere bisiklet dağıtıldı. Kaymakam Yasin Özcan, Barbaros...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde Sağlık Bakanlığı ve İlçe Kaymakamlığı tarafından öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

Kaymakam Yasin Özcan, Barbaros İlk ve Orta Okulu bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, maddi durumu iyi olmayan ve başarılı olan 52 öğrenciye bisiklet verdiklerini söyledi.

Öğrencilerin bu sevinçlerine ortak olmanın ayrı bir güzellik olduğunu ifade eden Özcan, "Sağlık Bakanlığı tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere ilçemize 20 adet bisiklet gönderildi. 32 adet de kaymakamlığımız alarak 52 adat bisikleti bu gün öğrencilerimize dağıttık. Bisikletlerin alınmasında bizlerden desteğini esirgemeyen TESKOMB Genel Başkanı ve Milletvekili Abdulkadir Akgül'e teşekkür ediyorum. Dağıtılan bu bisikletler de çocuklarımıza güzel bir karne hediyesi oldu. Onlar da güle güle binsinler." dedi.

TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül de, genç öğrencilere böyle bir imkanın verilmesinin güzel bir şey olduğunu söyledi.

Gelecek yıl ki eğitim - öğretim yılında ilçede ihtiyacı olan, başarılı 10 öğrenciyi bursla ödüllendireceğini belirten Akgül, "İnşallah bu öğrencilerimiz bisikletlerini güzel günlerde kullanır. Eğitim, ülkemiz için olduğu gibi ilçemiz ve ilimiz için de çok önemlidir. Öğrencilerimizi, başarılı öğrencilerimizi mutlaka ve mutlaka desteklememiz gerekiyor. Onlar bizim geleceğimiz. İnşallah ben de elimden geldiğince başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeye çalışıyorum." diye konuştu.

Sarıkaya'da öğrencilere bisiklet dağıtıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler