Sarayönü Eski Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hilmi Ceylan'ın Vefatı

Sarayönü Eski Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hilmi Ceylan'ın Vefatı

Sarayönü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi'nin eski başkanı Hilmi Ceylan, böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Sarayönü'nün sevilen simalarından biri olan ve Sarayönü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi'nin eski başkanı olarak hizmet veren Hilmi Ceylan, bir süredir mücadele ettiği böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. 68 yaşındaki Hilmi Ceylan'ın vefat haberi, ailesi, dostları ve iş arkadaşları için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Merhum Hilmi Ceylan'ın cenazesi yarın, Fatih Mahallesi'ndeki evinden kaldırılacak ve öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Başhüyük Yolu Mezarlığı'na defnedilecektir. Ceylan'ın cenazesine katılmak isteyen dostları ve sevenleri, Fatih Mahallesi'ndeki evine beklenmektedir.

Memleket Gazetesi olarak, merhum Hilmi Ceylan'a Allah'tan rahmet diler, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır temenni ederiz. Sarayönü'nün bu değerli insanını kaybetmenin üzüntüsünü paylaşıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.