Sarayönü Belediyespor mutlu

Sarayönü Belediyespor mutlu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta hafta sonu, ligin ilk yarısında yenildiği Eğirdirspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup ederek rövanşı alan Sarayönü Belediyespor’da alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Evinde son derece ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada 62. dakikada 1-0 geriye düşen sarı-siyahlılar, 75. dakikada Erkan Çelik’le skoru eşitleyen Sarayönü Belediyespor, 84. dakikada Erkan’ın golüyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Sarı-siyahlılar, 29 puanla 4’ncü sıraya yükseldi. Şampiyonluk ümitlerini büyük ölçüde yitiren Sarayönü Belediyespor’da birinci hedef ligi Akşehirspor’un üzerinde bitirerek önümüzdeki sezon da ligde doğrudan mücadele etmek. Sarayönü Belediyespor’la Akşehirspor arasında 8 puanlık fark bulunuyor.

NİYAZİ KART’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAL’da önceki hafta deplasmanda oynana Akıncılar-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda kolu kırılan Teknik Direktör Niyazi Kart için Sarayönü’ne gelen eski futbolcular Abdurrahman Şahan ve Sinan Kalaycı, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sarayönü Belediyespor’un geçtiğimiz yıl kadrosunda yer alan Abdurrahman Şahan ve Sinan Kalaycı, bu sezonun ilk yarısında da Niyazi Kart’ın hocalığını yaptığıSerik Belediyespor’da birlikte görev yapmışlardı