ŞAN ve MALİ ÖZÜR DİLEDİ

ŞAN ve MALİ ÖZÜR DİLEDİ

Son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Konyaspor yöneticisi Mehmet Ali Gökhan ve Başkan Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan, gündem ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan, önceki gün sosyal medyadaki paylaşımı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Bugün de Konyaspor Nalçacılılar Grubu’nu ziyaret eden Burhan Şan, gündem ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

BURHAN ŞAN: ÖZÜR DİLERİM

Burhan Şan yaptığı açıklamada; “Sosyal medyada paylaşmış olduğum ve amacını aşan, malum resimle alakalı geçen hafta samimiyetle bir özür açıklaması yapmıştım. Paylaşımımın hiçbir Konyaspor taraftarını hedef almadığını tekrar ifade etmek istiyorum. Konya’ya ve Konyaspor’umuza birlik beraberlik yakışır. Mesele Konyaspor ise gerisi teferruattır. Konyaspor’umuzun önünde son derece önemli bir kupa ve lig süreci var. Bu dönemde ortamı germek, kızıştırmak, karıştırmak ya da camiayı olumsuz bir sürecin içine sokmak istemeyeceğimin bilinmesini rica ediyorum. Bir kez daha Konyaspor taraftarından ve Konyaspor kamuoyundan en kalbi duygularımla özür dilerim” dedi.

M.ALİ GÖKHAN: ÜZGÜNÜM

Burhan Şan’ın paylaşımında yer alan Konyaspor Yöneticisi Mehmet Ali Gökhan ise; “16 Mart 2017 tarihinde Konyaspor delegelerinin oylarıyla seçilmiş olduğum Konyaspor yönetim kurulunun ve Konyaspor camiasının, sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarım üzerinden yıpratılması hususunda oldukça üzgün olduğumu belirtmek isterim. Söz konusu fotoğrafların üzerinden uzun yıllar geçmiştir. Bununla birlikte o dönem Konyaspor tribünlerinde, hem deplasmanda hem de iç sahadaki birçok karşılaşmada takımımıza destek verdiğim bilinmektedir. Fakat sadece GS fotoğraflarımın gündeme getirilip, Konyaspor tribünlerindeki resimlerin göz ardı edilmesi kamuoyunda şahsıma yönelik olan tepkiyi arttırmıştır. Konyaspor Yönetim Kurulu’na seçildiğim andan itibaren, armamız ve formamızın başarısı için çalışacağımın bilinmesini ve bundan sonraki süreçte de spor kamuoyunun Mehmet Ali Gökhan’ı Konyaspor ile ilgili olan performansı üzerinden değerlendirmesini arzu ediyorum. Bundan sonra tek hedefimiz Konyaspor’umuzu her alanda ses getiren, bütün takımlar karşısında dik duran, çok daha saygın bir kulüp haline getirebilmektir” diye konuştu.

‘KONYASPOR’UN YANINDAYIZ’

Konyaspor Nalçacılılar Derneği ise yaptığı yazılı açıklamada; “Son günlerde Konyaspor kamuoyunda yaşanan gelişmeleri dikkatle takip etmekteyiz. Gerek delege sistemi, gerek olağan genel kurul ve gerekse sonrasında sosyal medya kaynaklı konular hakkında bazı kesimlerden fikirler beyan edildi. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak bizler de konu hakkındaki fikrimizi spor kamuoyu ile paylaştık. Bundan sonraki süreçte mevcut gidişatın olumsuz etkilenmemesi ve şehir olarak son dönemde yaşanan olumsuzlukların etkilerini üstümüzden atmak amacıyla, hem Mehmet Ali Gökhan’dan hem de Burhan Şan’dan konu ile ilgili açıklama yapmasını talep ettik. Sonuç olarak geçen sene yaşanan başarılı tabloyu oluşturan etkenleri baz alarak, Konyaspor Kulübü’nün, Büyük Konyaspor Taraftarı, Konyaspor Yerel Medyası ve diğer tüm bileşenleriyle birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaçla da konu hakkında yapılan açıklamaların birleştirici noktada olması gerekliliğinden hareketle, bu zorlu süreçte Konyaspor’un yanında yer almaya devam edeceğimizin bilinmesini kamuoyuna sunarız” ifadelerine yer verdi. Spor Servisi

Etiketler :