Samsun'daki uyuşturucu operasyonu

Samsun'daki uyuşturucu operasyonu

Çarşamba ilçesinde bir otomobilde 6 kilo 51 gram sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 51 gram sentetik uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Çarşamba ilçesinde gözaltına alınan B.V. (40), S.Y. (31) ve F.A'nın (36) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından Çarşamba ilçesinde adliyeye sevk edilen zanlılardan B.V. ile S.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, F.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çarşamba ilçesindeki dinlenme tesisinde dün mola veren otobüsten inen B.V'yi takibe alan polis, şüphelinin, otobüsün bagaj bölümünden aldığı valizle tesis içinde park halindeki 34 KK 7524 plakalı otomobile bindiğini fark etmiş, bu sırada operasyon yapan ekipler, B.V. tarafından aracın bagajına konulan valiz içinde 6 ayrı paket halinde poşetler içine sarılmış toplam 6 kilo 51 gram sentetik uyuşturucu, uyuşturucu madde katkısında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet 50 miligram amonyak ile araç içinde zulalanmış 48,87 gram kokain ele geçirmişti. Otomobilin sürücüsü S.Y, yanında bulunan F.A. ile B.V. gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :