Samsun'da uyuşturucu operasyonları

Samsun'da uyuşturucu operasyonları

Kentte düzenlenen üç uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı

SAMSUN (AA) - Samsun'da düzenlenen üç uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Serdar D'nin (36) uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Şüphelinin Anadolu Mahallesi'ndeki ikametinde arama yapan ekipler, yaklaşık 10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Ekipler, Serdar D, Yusuf K. (34) ve Kemal A'yı (39) gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin Adem A. (55) ve Emrah K'nın (31) Kalkanca Mahallesi'ndeki evinde yaptığı aramada bir ruhsatsız tabanca, 325 mermi, 20 gram esrar, 4 kök Hint keneviri ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ekipler, zanlıları gözaltına aldı.

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde narkotik ekiplerince takibe alınan İsa A'nın (34) aynı mahallede bulunan berber dükkanına paket bıraktığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde, berbere bıraktığı poşette ve ikametinde yapılan aramada yaklaşık 40 gram esrar bulundu.

Polis, uyuşturucu ile bağlantısı olduğu öne sürülen Nevzat K'nın (51) üzerinde yaptığı aramada iki paket esrar, ikametinde de 70 gram esrar ile hassas terazi buldu. Operasyon kapsamında berber dükkanının sahibi Zafer Ö. de (31) de gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Samsun'da uyuşturucu operasyonları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler