Sağlıkçılar mezun oldu

Sağlıkçılar mezun oldu

Sivas'ta Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği, Hemşirelik ve Radyoloji Teknisyenliği bölümü öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Savaş Korkmaz, 4 yıllık eğitim-öğretim boyunca öğretmenlere, öğrencilere verdikleri emekler teşekkür etti.

Öğrencilere öğütler veren Korkmaz, "İnsanların dinini, dilini, milletini, rengini ve mezhebini dikkate almadan hizmet etmeniz bu ülkeye olan en büyük borcunuzdur. Yüreğinizden şefkat ve duyguları eksik etmeyin. Bahtınız açık olsun". diye konuştu.

Törende, okul birincisi Tuğçe Hoca, yaş kütüğüne ismini çaktı ve desteklerinden dolayı öğretmenlerine teşekkür etti.

Başarılı öğrenciler plaket ve altınla ödüllendirildi. Mezun olan öğrenciler 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama teslimi etti.

Eğitim ve spor dalında başarılı olan ve yurt dışına giden öğrencilere başarı plaketi verilmesinin ardından öğrenciler diplomalarını aldı.

Tören, öğrencilerin mezuniyet yeminiyle sona erdi.

Mezuniyet törenine, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişler Başkanı Cengiz Atalay, İl Milli Eğitim şube müdürleri, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç, sağlık kuruluşu yöneticileri, sendika temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler