Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"Hiç şüphesiz her seçim ülke için önemlidir, Türkiye'miz için önemlidir ama bu seçim gerçekten öncekilere nispetle Türkiye'miz için, bölgemiz bakımından, insanlık alemi yönünden gerçekten çok daha önemlidir"

KAYSERİ (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hiç şüphesiz her seçim ülke için önemlidir, Türkiye'miz için önemlidir ama bu seçim gerçekten öncekilere nispetle Türkiye'miz için, bölgemiz bakımından, insanlık alemi yönünden gerçekten çok daha önemlidir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'de bulunan Kamalak, bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, partisinin seçim faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi olarak 1 Kasım'da yapılacak seçimi hem ülke içindeki hem de bölgedeki gelişmeler dolayısıyla çok önemsediklerini vurgulayan Kamalak, şunları söyledi:

"Önümüzde bir seçim var. Hiç şüphesiz her seçim ülke için önemlidir, Türkiye'miz için önemlidir ama bu seçim gerçekten öncekilere nispetle Türkiye'miz için, bölgemiz bakımından, insanlık alemi yönünden gerçekten çok daha önemlidir. Çünkü hem Türkiye'miz hem de bölgemiz çok kritik dönemden geçmektedir. Özellikle 10 küsur yıldır bölgemiz ateş çemberinde, yakılıyor, yıkılıyor, insanlar katlediliyor, bebekler öldürülüyor, kurşunlanıyor. Bunun için önümüzdeki seçimlerde oylar Saadet'e diyoruz. Barış için, ülke için, huzur için oylar Saadet'e diyoruz. Bölgede barış için oylar Saadet'e diyoruz."

Seçmenlerden, partisinin milletvekili adaylarına oy vererek onları TBMM'ye göndermelerini isteyen Kamalak, "Gerçekten Saadet Partisi tertemiz bir maziye sahiptir. Tertemiz bir kadroya sahiptir, kirlenmemiş ekiple çalışıyor. Kirlenmek şöyle dursun üzerilerinde tek bir toz zerresi dahi bulunmayan kadroya sahip olan tek partidir. Geleceği de tertemizdir, geleceğin de Saadet Partisi'nin olacağından tereddüdümüz yok" diye konuştu.

Toplantıya, Saadet Partisi'nin Kayseri milletvekili adayları da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı