Saadet adayları Karapınar’da

Saadet adayları Karapınar’da

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Sinan Toprak ve Hüseyin Saydam Seçim çalışmaları kapsamında Karapınar İlçesini ziyaret etti

 Karapınar’da ilk olarak teşkilat binasını ziyaret eden adaylar İlçe Başkanı Kemal Kor ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı. Burada bir açıklama yapan Sinan Toprak, “25. dönem genel seçimlerini 7 Haziran tarihinde gerçekleştirmemize yaklaşık 47 gün kalmıştır. Saadet Partimizin ve Büyük Birlik Partimizin milletimiz adına milli bir ittifak gerçekleştirmişlerdir. Bu Milli İttifak’ın, birlik ve kardeşlik anlamında bir mesaj taşıması, çatışma ve gerilim ortamına itilmiş halkımızca çok olumlu karşılanmıştır.

Çatışma ve gerilimin had safhada olduğu, zenginin daha zengin olduğu, fakirinse daha da fakirleştiği Türkiya’de, halkımız için, kan ve gözyaşına boğulan İslam coğrafyaları için, sömürülen tüm insanlık için biz Milli Görüşçüler hak ve adalet merkezli bir nizamı tesis etmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız.

Samimi ve ihlaslı çalışmalarımızın neticesinde Cenabı Allah’ın biz Milli Görüşçülere ve bu Milli İttifaka yardım edeceğine canı gönülden inanıyoruz ve bizler biliyoruz ki Cenabı Hak muhakkak ama muhakkak nurunu tamamlayacaktır ve yeryüzü bir gün İslam’la imar ve ıslah edilecek tüm Dünya huzur ve barış içinde yaşayacaktır.

Toplumumuzun refah ve huzura kavuşması, tüm Müslümanların ve insanlığın sömürü düzeninden kurtulması için bu necip milletin kendilerine uzattığımız tertemiz ellerimizi tutacağını ve 7 Haziran genel seçimlerinde saadet partimizi destekleyeceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Adaylar daha sonra vatandaşlarla buluştu.