Rus Büyükelçi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi

Rus Büyükelçi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Kahraman:- "Lanetle kınıyoruz. Bu saldırının yapılması manidardır"- "İki ülke arasına sokulmak istenen nifak tohumları sonuç vermeyecektir"

ANKARA (AA) - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin, "Lanetle kınıyoruz. Bu saldırının yapılması manidardır." ifadesini kullandı.

Kahraman, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, Ankara'da katıldığı bir fotoğraf sergisinde silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Büyükelçi Karlov'a yönelik saldırıyı kınayan Kahraman, yaşananların çok üzücü olduğunu belirtti. Olayın iki ülkenin ilişkilerini bozmaya yönelik talihsiz bir saldırı olduğunu vurgulayan Kahraman, şunları kaydetti:

"Lanetle kınıyoruz. Bu saldırının yapılması manidardır. İki ülke arasına sokulmak istenen nifak tohumları sonuç vermeyecektir. Kimse bu tip saldırılardan medet ummasın. Yapılan talihsiz saldırıyı şiddetle kınıyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :