Rus Büyükelçi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi

Rus Büyükelçi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay:"Büyükelçiye terör saldırısı, Halep'in mazlumlarının ne acısını dindirmeye ne de sorunlarını çözmeye yarar, sadece fitne ateşini harlamaya yarar"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin, "Büyükelçiye terör saldırısı, Halep'in mazlumlarının ne acısını dindirmeye ne de sorunlarını çözmeye yarar, sadece fitne ateşini harlamaya yarar." değerlendirmesinde bulundu.

Aktay, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine yönelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Aktay, "Büyükelçiye terör saldırısı, Halep'in mazlumlarının ne acısını dindirmeye ne de sorunlarını çözmeye yarar, sadece fitne ateşini harlamaya yarar." ifadesini kullandı.

Aktay, yarın Moskova'da Suriye için yapılacak Türkiye-İran-Rusya görüşmelerinin arifesinde yapılan bu saldırının amacının ve hedefinin aslında çok belli olduğunu vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler